sov sött

Nu går jag och lägger mig. Gladare än dom andra dagarna, men jag måste lära mig att se framåt och inte bakåt.
Godnatt!

en video från i måndags.


HAHAHAHA

6 år, men jävligt bra!


Hoppas ni läser detta tjejer

Detta inlägget är det bara tre tjejer som behöver läsa och det är Tilda, Frida och Frida.

Vi har bråkat jätte mycket, och jag vet att det är mitt fel också. Vi har bråkat om så många onödiga saker. Vi bråkade om att ingen hörde av sig under sommaren, men det är ju allas fel så jag fattar inte varför vi anklagade varandra. Vi har bråkat om en jävla massa under dessa åren faktiskt. Vi har delat upp oss ungefär 103403 gånger, och sen har det blivit vi igen. Jag menar inte att det kommer bli vi igen, men jag är trött på att vi alltid bråkar.

Jag vet att vi inte bråkar just nu, och det är bra, men bara så ni vet har jag ingen lust att börja bråka igen heller. Jag är ingen person som njuter av att bråka och det vet ni. Jag kan alla era svaga punkter och ni kan mina. Vi känner varandra jävligt bra faktiskt. Ett tag behövde vi inte säga något för att alla skulle förstå.

Kommer ni ihåg när FB blev ledsen i 8an och sprang till toan och vi sprang efter och alla 4 låste in sig på toan och kramade varandra? Det är såna stunder som jag aldrig kommer glömma med er. Det är såna stunder jag ofta tänker på. Jag menar, det va vi sen 6an och nu i 9an så har vi knappt snackat med varandra? Jag undrar bara en sak... vad fan hände?

Vi har sagt en jävla massa onödiga saker om varandra, det vet jag lika väl som ni. Jag ångrar det mesta jag sagt, så förlåt. Vi är som systrar! Vi sa att vi alltid skulle vara bästavänner, men det kanske var för svårt för oss, så jag tycker att vi säger att vi alltid ska vara vänner.

Jag kan erkänna att jag vissa dagar har känt extremt hat mot någon av er (har inte gjort det på ett bra tag) och jag vet att ni har känt precis samma sak mot mig, men jag är trött på allt hat vi känt för varandra. För djupt där inne så VET vi att vi älskar varandra.

Vi kan kalla varandra omogna och falska, men tänk på allt vi gått igenom tillsammans. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker vi skiter i alla bråk vi haft och skapar fred.

Jag älskar er tjejer, har alltid gjort och kommer alltid att göra.






gillar bilden


dagen bilden togs va jag mega lycklig. :)

typ såhär lät det när vi skulle köpa skor...

Emil: hoppas detta går fort nu..
*mamma ser ett par skor*
mamma: ta domma!
jag: vrf??
mamma: om du inte gör det så får du inga skor. :o
jag: vrf inte? ;o
mamma: dom va skit snygga. :)
jag: jaja, bättre än söndriga skor. ^^

Ibland måste vi se för att tro.

Skolan va fett go idag.

Först hade vi so-prov. Det gick la helt okej. Hoppas jag iaf... När man var klar med provet skulle man gå och låna en bok. Jag, tilda och Paulina lånade samma bok. Ganska coolt. ;) haha! Började läsa den och den är helt okej än så länge.
Sen hade vi no. Vi skulle läsa varandras insändare och sen skicka kritik till en av dom. Sen skulle man svara på det och börja debattera. Jag debatterade typ med Martin och fan va jobbig han va när han sa att vargar skulle börja dricka redbull... haha!
Sen hade vi språk. Vi översatte och lite sån skoj. ;) haha! Nej men de va en go lektion. Felix satt och kasta mackans lånekort på mig typ... jobbigt som fan, men ganska kul. ;)
Sen hade vi bild. Då råka Felix kasta en sak i mitt huvud 3 gånger i rad. ;o haha! Annars satt jag och Alice och skratta åt hennes vackra bild... ;)

Just nu e mamma och köper mat till mig och henne för pappa och emil ska på fotbollsavslutning så vi lyxar till det lite. Ska även försöka få med pappa och köpa skor eftersom mina har börjat gå sönder + att jag ska köpa läsk till mig och mina tjejer tills imorgon!

"ibland måste vi vara ifrån varandra för att se att vi hör ihop"

:D


ja, jag ska städa någon gång... Men nu trivs jag mkt bättre i mitt rum igen. 8D



Jag när vi skulle till farmor. jappjapp. Nu har ni typ sett allt....... hehe!

:@

9c, ni vet att jag älskar er... Men ibland vill jag döda vissa utav er! :@@


har redan tagit bort några av dom som dom skickade!


den jobbigaste i hela världen... ELMER JOHANSSON SUGER GETPUNG. :D

hihi

Asså, det är en unge som har "sjöjungfru fena" på 4an. Jag är typ rädd för henne, men tycker jätte synd om henne!!! usch...

Ni vet när 8c var 6or tror jag det var? Så fick ju Krille 200 kr av Fanny för att hon ville vara tsm med honom, och då kan ju jag ge honom 200 för att vara tsm med min dotter om hon blir missbildad! SUPER BRA ATT KRILLE ÄR SÅ LÄTT MUTAD! :D

Ikväll blir det till att åka hem till farmor och äta för hon fyller år. Jag hoppas verkligen att det blir godmat och super duper mega god efterrätt! haha!

det är så det ska vara!

Om en stund kommer Tilda till mig och då ska vi byta gardiner och lakan i mitt rum för att jag ska fan få det så som det var förut! Hihi! Tilda ville tvunget vara med för hon ville se när jag tog ner gardin stången som jag inte har en jävla aning om hur man tar ner... Detta blir kul! :)

tacktacktack!

Du är bäst Felix. Kan inte fatta att vi har känt varandra i 11 år... Tack för allt du har gjort för mig, jag lovar att jag ska gottgöra det nu!


världens bästa








Tilda, Paulina, Alice, Emilia & Fanny, ni är bäst!

Tro mig, det finns några underbara killar också, men dom vet att jag tycker om dom!

lol...

Ååh! Jag är så himla trött och irriterad på mig själv. Jag borde klara av såna här situationer nu när jag varit med om det så många gånger, men nej nej, jag ska göra samma fel om och om igen. Jag bryter ihop, jag gråter och jag mår inte bra. Helt seriöst, jag mår verkligen inte bra. När jag kollar in i mitt egna rum känns det inte ens som om jag hör hemma där. Jag har aldrig känt så förut. Det var det enda rummet jag klarade av att vara i ett tag, men nu känns det som om det inte är mitt rum och att jag inte borde vara där inne.

Idag är första gången jag erkänner för människor att jag faktiskt inte alls är lycklig. Jag skulle vilja ta upp något och kasta hårt i en vägg och skrika "varför jag?" för jag har gått från världens lyckligaste till super deppig på en månad. Fattar ni?! EN JÄVLA MÅNAD!

jag tänker inte sitta och skriva ett meningslöst blogginlägg om detta utan jag tänker sätta mig i min säng även om jag inte trivs där och jag ska låta tårarna rinna ner för kinderna. Jag ska be mamma byta lakan och gardiner imorgon så att mitt rum ser ut som det gjorde för några månader sen. Kanske känner jag mig mer hemma då, eftersom allt rosa inte är riktigt min grej...

TILDA OCH TINA HUMOR

Tänk om Tom, Albin, Johan och Joel var idol juryn...

Det står en tjej med kjol och sjunger typ dåligt...

Tom: vad göööör duuu?
tjejen: sjunger...
albin: jaja!
joel: varför har du inga byxor på dig?
*tjejen börjar gråta*
johan: varför grååååter duuu???

HAHAHAHAHAHAAHA

halv 8 hos mig?

Kollar på halv 8 hos mig med Tilda. HEJA MIKAELA! Hon är så söööt! :)

nu ska vi fortsätta kolla sen ska jag kolla på vad vi har för lektioner imorgon. ;)

PUSS

hmm

sorry att jag inte blogga igår. Allt jag kommer ihåg va att jag bröt ihop framför mamma och bara grät och sa JAG ORKAR INTEEE! inte så intressant.

nu tog min syster tuggummi av mig och jag måste passa hennes dotter så att hon inte blir ledsen när hon är ute och går.

pspsps, tyskaprovet gick SKIT.

HEJDÅ!

OMG! :)

Nu ska jag ner och äta frukost sen drar jag till skolan... typ. ;o
idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Blir la till att plugga eftersom jag har 2 prov imorgon. ;/

ha det bra!

†††

Nu ska jag skriva lite! Har inte haft tid på hela dan faktiskt. ;o

Igår kom först Rikard hit. Vi sprang upp till mitt rum och satte igång band hero! hahaha! sen kom fille och viktor och vi fortsatte spela. Sen kom Tilda också och alla 5 va i mitt rum och dog.. nej men tilda och rikard spelade och jag viktor och fille satt i min säng och "bråkade" hahaha! ägde! sen lite senare skulle vi gå ut och då tänkte viktor slå mig men det sluta med att jag och viktor gick och satte oss på en lekplats och dom andra drog till majsfältet och kastade majs på varandra. O_O ...jag och viktor hade faktiskt riktigt kul på den där lekplatsen. ;o
sen kom dom andra till lekplatsen och vi ringde ut challe efter ett tag typ.. jag och tilda sprang ifrån dom och gömde oss lite här och där... men sen blev jag trött på allt challe sa och gick och slog honom haha! å sen drog vi till 2in1 för rikard skulle köpa läsk och efter det stack vi till mig och spela igen. eller tilda rikard och challe spelade mest och jag och fille höll på att somna och viktor gjorde... något. sen stack alla hem (utan rikard) och vi satte på stallkompisar. haha! vi orkade kolla på 2 avsnitt och sen sa vi att vi skulle sova, men istället låg vi och snacka i 2 timmar och det kändes så jävla skööönt! sen bestämde vi att vi skulle sova iaf, och då somna vi efter ett tag.
när vi vakna satte vi igång band hero och spela lite hihi! (a) sen åt vi bullar och kakor! hhahaha fett go start på dagen! ;) där låg vi tills kl 13:37 för då stack han hem! HAHAHA! och sen drog jag och klippte mig. blev la sådär, men bryr mig inte så mkt. ^^ hihi! :) sen kom emma till mig och vi har spelat cp spel, lyssnat på musik vi lyssna på när vi va små och andra mysiga saker.


HAHAHAHAHA t o m min syster tilda!!!!! XDDD

klipp dax.

en thailändare ska klippa upp mitt hår snart så snart får jag dra mig till ett hus lite längre bort på gatan.

jag och rikard har ätit bullar, ballerina och spelar band hero hela dagen. inte speciellt intressant.

jag bjuder på en riktigt fin bild och hoppar sedan upp på min vackra cykel.

PUSS.


hihi! ;*

Jag och Rikard sitter i mitt rum och lyssnar på dålig musik så vi hörs senare när han har åkt hem!

PSPSPSPS, min mobil funkar nu! :))))

HÖHÖ





Efter att ha kört vilse ungefär hela dagen så tänker jag mysa med några riktigt fina människor och försöka få mobilen på bilden ovanför sluta stänga av sig hela tiden.

PUSS

jag saknar dig så himla mycket...






Jag ska kämpa för att det ska fortsätta vara vi. ♥

Något av det bästa med Tilda är...

Att hon står för vem hon är och nästan aldrig skäms över en bild!



hahaha tror att bilden är snart 2 år. :)

Hungry heart.

Nu vet ni vilken låt jag lyssnar på just nu!
Tilda ligger och sover fortfarande och jag trodde klockan var 8 när den va 9 för min mobil va 8. ._.
som vissa av er kanske vet så har jag min gamla mobil just nu för jag råkade ha den andra i jackfickan när jag cyklade i ösregn så den blev vattenskadad. Asså den funkar att starta och sånt men det går inte att trycka på något. uuh! kommer sakna den tills jag får tbx den.

igår var jag med tilda paulina och alice. vi bakade tårta, bullar och kärleksmumms. gottgott! det va jävligt roligt att se på hur alice failade om och om igen! hahaha! älskar den människan! :D sen va vi på ginstvägen med samir en stund. då kom typ 103043 ungar. Emil cs bror jagade mig med en mask, och hans andra bror slog tilda med pinnar. :( ELAKA! jävla Emanuel och Alexander! haha, men dom va ju så jävla sööta! sen drog vi därifrån och sen stack paulina och tilda ut och lekte med karl och samir och jag och alice kollade på idol och hjälpte pappa med facebook. han va heelt borta! han fick för sig att skicka ett meddelande till martin bäck och fråga om han satt vid datorn. O_O sen sa han till alice att hon va lik martin hela tiden för att hon upprepade saker! hahahaha! sen drog vi ut med dom andra och följde alice och paulina till olofsbo i ÖSREGN. .___.

Till min mobil: Jag saknar dig älskling, men vi ses snart igen. Det lovar jag dig. ♥

IDAG SKA JAG TILDA OCH MAMMA TILL HALMSTAD OCH IKVÄLL SKA VI GLO PÅ FILM. HEJDÅ!

ALICE ÄGER!

Alice och jag sitter och mobbar pappa för att han är efterbliven och inte fattar facebook. HAHAHA , det äger!
jag och alice knäcker oss så fort han säger något. hihi (a)


fett cpstörda









såhär kul har och Tilda på kvällarna..
Bilderna är från igår!

gamla bilder och sånt.

Efter att ha legat i sängen i tre timmar och fösökt somna om, så kom jag på att jag i stället kunde gå upp och hoppa i badkaret, och sagt som gjort så gjorde jag det. As gött var det!
Sen gick jag ut i typ en kvart och träffade på Karl och Jasmin som va ute och roade sig. Snackade med dom en stund och begav mig sedan hemåt. När jag kom hem hade Emil och Krille vaknat så vi satte oss och kollade på tv tillsammans. Sen åkte krille hem och snart kommer Tilda, Paulina och Alice hit och vi ska baka en jävla massa! Jag ska försöka ta många fina kort för eran skull! ;)

Just nu sitter jag vid pappas pc och det är så jävla ovant att jag blir rädd. Använde ju alltid denna före jag fick min mac.. Aja, så går det när man har haft en macdator alldeles för länge. ;)


HAHAHAHa gammal emo bild.

HAHAHAHa. typ början av 7an.


HAHAHa sommarlovet mellan 6an och 7an.

så himla hemskt!

Jag vaknade halv 7-7 och har inte kunnat somna om!!! JAG ÄR AS TRÖTT! så nu ska jag försöka sova lite till så jag inte är död när mina tjejor kommer senare. :)


PUSSSSSSSSS

<3


Godnatt allihopa, nu hoppar jag i säng så jag kan njuta av varje sekund denna helgen! Sov sött!

slänger in några bilder från förra helgen också.







finfina vänner. ♥

:)

Vid nio tiden sätter jag och Tilda oss på våra fina cyklar och cyklar till kyrkan. När vi kommer dit går vi in på kyrkogården och sätter oss på en bänk. När vi sitter på bänken kommer en bil som kör in på kyrkan skit fort och har på gabriellas sång AS högt, han öppnar dörrarna så man hör as bra, och så går han fram till en grav och står där. jag och Tilda bara kollar på honom och funderar på vem det är han sörjer, så när han åkte därifrån gick vi dit och såg att det var en man på 94 år tror jag det var. Något av det finaste jag sett faktiskt. Det låter kanske dumt att skriva det, men det va jätte fint att se. Jag menar, vem kommer till kyrkogården kl halv 10 och hälsar på en död med just gabriellas sång? nej det va riktigt fint faktiskt!
sen gick jag och tilda en runda på kykogården och snackade om när vi konfimerades. För en gång på konfan så sprang alla som va där ut på kyrkogården, hoppa ner på ett ställe och gick till en stor sten och stod där. Jätte mysigt faktiskt!
Sen bestämde vi oss för att det var dags att dra till skogstorp igen, så vi sätter oss på lekplatsen vid skogstorpspizzeria och snacka om hur mycket vi skulle sakna allt.
juste! på vägen till skogstorp så sa tilda världens finaste sak!
tilda: martina... jag säger inte detta ofta, men jag älskar dig.
ni förstår inte hur glad jag blev, asså jag log hela vägen hem! hon gör mig så himla lycklig!

sen träffa vi på karl samir jimmie och peter. vi skulle kolla på när dom gick in i ett majsfält, men dom tråkade ut oss så vi stack och nu ska vi planera lite saker som vi ska baka imorgon.

PUSS.

Visste ni att...

jag har Amirs spotifylista? HAHAHA! Han har faktiskt helt okej musiksmak. :)

100% Gaybloggah style

"Se möjligheter istället för problem"

Om jag inte orkar blogga mer så godnatt, vi hörs imorgon efter SOS. ♥

förvirrande inlägg

Jag har ingen aning om vad detta kommer bli för inlägg och känner mig ganska säker på att det kommer bli förvirrande. När jag vanligtvis skriver blogginlägg vet jag vad jag ska börja med och sluta med, men detta inlägget har jag ingen aning om hur det ska sluta.

I 15,5 år har jag levt på denna jorden. Jag har haft motvind och jag har haft medvind. Jag har skrattat och jag har gråtit. Jag har varit glad och jag har varit ledsen. Alla har skrattat, gråtit, varit glad och varit ledsna. Nästan alla iaf. jag vet att det finns folk där ute som inte mår bra på något sätt, som ingen hjälper och jag tycker att det är hemskt fel! Det kanske inte går att hjälpa alla, men jag tycker att fler ska få hjälp än dom som får det nu.

I mitt liv har flytit på ganska bra faktiskt. Jag har tagit dagen som den kommer, men nu börjar jag förstå att jag måste börja planera framtiden. Jag ska ju faktiskt snart välja min framtid. Om bara 2,5 år är jag myndig. För er kanske det känns som en befrielse, men jag är riktigt rädd för att bli myndig. Jag vill att mamma och pappa ska fortsätta hjälpa mig med saker jag inte förstår och jag vill kunna träffa min familj när jag vill. Jag vill inte behöva välja min framtid än, jag är inte redo för det. Jag skulle vilja gå 4 år till i högstadiet. Jag vill inte lämna min klass och börja i en annan, för jag vill inte gå i en sån klass jag gick i förut! Det ska vara precis som det är nu. Jag vill inte heller att några av mina vänner ska välja att gå en linje i en annan stad flera mil ifrån mig. Jag hade aldrig slutat sakna dom då.

Jag vill hitta någon som tar kärlek på allvar. Någon som inte leker runt och säger och lovar alla massa olika saker. Jag vill ha ett förhållande som inte ska behöva ta slut alldeles för fort. Jag har haft både bra och dåliga förhållanden, och tro mig, ett av dom har varit överlägset bäst. Jag vill ha det ungefär så igen fast med några små ändringar. Kärlek är ingenting man leker med. Känslor är jobbiga saker, och det är bara omoget att leka med dom. Människor kan inte hjälpa vilka dom får känslor för, och just nu önskar jag att alla mina känslor kunde åka på semester och komma tillbaka när jag behöver dom, för just nu gör dom bara allt komplicerat.

Jag är en människa som älskar djur med inte tål dom. Jag fick astma när jag var 3-4 år och fick då åka ambulans till Halmstad. Bara för att jag är allergisk mot djur så betyder det inte att jag inte har djur. Djur gör mig lycklig, och jag skiter fullständigt i hur jag mår bara jag får vara med dom. Jag har en katt just nu och snart är han 7 år. Vi räddade honom från att frysa ihjäl den vintern han föddes, och han är det bästa som någonsin hänt mig. Han är så himla speciell! Han kanske biter mig i fötterna när jag går förbi, äter upp min frukost när jag inte kollar på vad han gör, väcker mig mitt i natten för han vill gosa/leka och han kanske irriterar mig ibland, men han är verkligen det bästa jag vet! Han är solen som lyser upp min dag. Men iaf, djur betyder mycket för mig. Jag har haft jätte många olika djur och jag kan utan tvekan säga att jag är gladare med dom än utan dom även om jag inte borde må bra utav dom.

Jag har fyra syskon som jag älskar mer än allt i hela världen också. Jag och min storebror kanske inte snackar med varandra så ofta, men vi har ett speciellt band på något sett. Han kanske älskar att fiska, spela tvspel och andra saker jag tycker är tråkigt, men det är något där som gör att jag känner att han är sjukt lik mig!
Johanna är den som får mig att verkligen tänka efter. Hon frågar alltid om jag vet vad jag gör, och hon hjälper mig ofta att hitta rätt svar. Jag måste också säga att när jag ser henne, hennes sambo och deras tre barn så kan inte annat än önska att jag kommer vara så lycklig när jag är lika gammal som henne. Hon är så himla underbar och den bästa storasystern man kan önska sig!
Sara och jag är typ en och samma person i två olika kroppar. Båda är barnsliga och har dålig humor. Vi har nästan aldrig tråkigt tsm, och utan henne hade jag aldrig fattat hur mycket jag älskar att rida. Hon tvingade upp mig på häst efter häst och efter ett tag ville jag aldrig gå av. Jag älskar henne jävligt mycket, och hon är den bästa jag vet! Jag och Sara borde också tacka Johanna för att hon alltid har tagit hand om oss. Vi har nog inte alltid varit lätta att göra med.
Har även världens gulligaste lillebror. Han irriterar mig sjukt ofta, och vi slår varandra och retar varandra tills den andra blir så irriterad att den springer efter den andra och försöker döda den, men vissa studer är han bättre än alla andra. När han hjälper mig göra frukost så jag inte ska komma försent till skolan, eller dom kvällarna vi sitter och skrattar tillsammans eller när vi bara umgås och har roligt. Han är en fin lillebror, och jag skulle aldrig vilja byta bort honom även om jag ofta säger det.
Jag har även kommit på att man inte kan fatta att jag Emil och Sara alltid bråkade först. Sara och Emil satt och spelade xbox och bara för Emil ville göra en sak som Sara gjorde så spotta han henne i ansiktet och hon sprang efter och försökte döda honom och jag skrek på dom att dom skulle sluta. Haha! Jag har aldrig gillat när dom bråkar, jag är glad att dom har slutat med det!

Som sagt, jag visste inte hur detta skulle sluta, men jag antar att det får sluta såhär.

Vi hörs nog senare.

;o

Igår på rasten så hade Felix och Elmer tror jag det var låst i klassrummet och hoppat ut genom fönstret, och gissa vem Paulina och Tilda slängde in för att låsa upp?! JO MIG! vet ni varför? JO FÖR JAG ÄGER!

juste, jag har ett as stort blåmärke på benet och jag vet inte hur jag har fått det, så kan ni som va med mig i skolan idag påminna mig om vad jag gjorde för klantigt idag? :o

tack på förhand! ;)

MAMMA ÄR STOLT!

Jag sitter och spelar gitarr och när jag tar pauser i det så stickar jag. Riktigt roligt är det!! :)


bjuder på den!

Tråkiga lektioner, men mysig dag!

So
musik
matte
idrott
engelska

måste säga att vi har världens sötaste musiklärare. måste bara säga som julia... DAAAAAAAAVIIIIIIIID! ♥ och han sjunger så jääävla bra! ;o

På engelskan så gjorde jag typ ingenting. ;o jag skrev ner mina argument på ett papper och sen va jag typ.. klar. :o nästa gång får vi spela in paulina! 8D haha! hon kommer äga mig, för ni fattar inte hur svårt det är att försöka komma på argument mot homosexuellas rättiheter. :o

nu ska jag typ kolla på tv med min bror eller något. SES!


förra engelska lektionen. ;) 9AS KLASSRUM ♥ hahhhahaha .

pspsps, längtar tills på fredag för då ska jag och mina fina tjejer baka och ta en jävla massa kort! :D♥

ÄLSKA 9C!

Idag på middagsrasten stängde Elmer, John och några andra in mig Martin och Marcus på toaletten. Hahahaha! Det va kul men läskigt. Kan ju säga att dom va läskiga. :P misstolka inte...
När vi va instängda där kastade Martin en toarulle i mitt huvud :o:o:o Dom två är fan inte normala, men jag måste erkänna att dom är jävligt roliga. xD Och bara så ni vet, Elmer hör också till dom konstiga, men roliga! (a)




Min syster fyller snart 25...

Martina: vad ska vi göra på saras födelsedag då? :D
mamma: vet inte än...
Martina: jag och Johanna hade en aaaaas grym idee!!
mamma: vadå? :D
Martina: eftersom sara tror att vi ska göra något så gör vi INGENTING! :D
mamma: bra att du och Johanna har så bra fantasi. -.-



R.I.P

En till söndrig navelpiercing...


det ska hänga en sak under den saker som händer där HAHA.

Några gamla headers.













Dom är nog inte i ordning, men fan vad vackra! HAHA

hahaha några saker stämmer ju fan

Blunda och bläddra igenom kontakterna på din mobil. Stanna ibland!
FUSKA INTE !
Anton är ful,
Jag tror inte på gud, jag tror på Emma
men jag avgudar jocke
Julia suger på matte.
Sebbe (tildas bror) och Julia Larsson kommer bli tillsammans
och jag kommer få en kyss av Viktor nästa år.
Tildas mamma tror på jultomten.
John kommer bli modell,
Jennifer kommer vara med i big brother i framtiden!
AdamWÄÄRM är utseendefixerad
Eric brukar glömma att duscha
Lelle gillar att bada naken.
martin har 3 bröst!
sainab kommer bli polis och av misstag döda jimmie
Affe kommer inte till skolan nästa vecka för Tildahar kidnappat honom.
Karl Johansson är snygg!

Du gör mig lycklig.

Kan ni förstå hur underbart det är att ha en riktig bästavän? Att ha någon att dela allt med. Jag och min bästavän skrattar åt saker som inte ens är roligt. Vi kan skratta åt tystnaden, eller hur idiotiska vi är ibland. Vi kan t o m skratta åt hur dumma vi varit mot varandra. Men mest av allt skrattar vi åt hur roligt vi har tillsammans! Vi skrattar när någon av oss sjunger falskt, vi skrattar åt att någon av oss ramlar, vi skrattar åt när någon av oss failar och vi skrattar åt saker som hände för en vecka sen, en månad sen eller ett år sen. Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans och alltid skrattar tills vi får ont i magen.

Jag lärde känna henne på riktigt i 5an, eftersom mina föräldrars bästavänners dotter var kompis med hennes bror. Jag och Johanna (som hon heter då) va ofta med varandra och en gång när hon och Marielle skulle åka och vara med Sebbe följde jag med eftersom det bara var han och Tilda som skulle vara hemma och jag och tilda hade ju haft kul och sånt i skolan. Vi hade så himla roligt! Vi lekte mörkgömme och såg på film. Redan då förstod jag att jag och Tilda skulle bli riktigt bra vänner.

När vi började 6an böjade Tilda vara med mig Frida och Frida. Vi hade mysigt ihop och vi hade tjejkvällar lite då och då. Vi 4 blev självklart bästavänner. Det var vi även i 7an. Vi fyra höll ihop riktigt bra. Men under vintern i 7an kommer jag ihåg att jag började vara lite extra med Tilda. Jag kommer ihåg att vi gjorde ringar av papper och "gifte oss" i korridoren. Sen kommer jag ihåg att när hon hade varit i thailand i mars och kom hem så blev jag tilda och frida f jätte bra vänner. Vi spelade in fula videos på oss, och jag hitta dom för ett tag sen och jag började verkligen gråta av skratt. jag saknar att kunna vara så barnslig!

Sommaren 2009 var jag och Tilda bättre vänner än någonsin. Vi cyklade till glommen nästan varje dag. Där hade vi roligt med en jävla massa andra. Vi var på stranden, sov över hos varandra och massa annat kul. En dag jag mins extra mycket var när jag Tilda, Tom och Olle barreflod, John och Kalle sov hos tilda. Vi hade så jävla mysigt och roligt och sov i Tildas trädgård. Olle vaknade av att Tilda slog henne i ansiktet, och då väkte han mig. Haha!

Efter den sommaren så delade vi upp oss igen! haha! Hon var med fb och jag med ff, men när vintern kom så blev det jag och Tilda igen. Vi lekte i snön och var hur barnsliga som helst. Men vi har som roligast när vi är barnsliga. Vi ramlade i snön, hade snöbollskrig och bara satt inne och drack varm choklad.

Till våren kan man la säga att vi delade upp oss igen.. Men i slutet av 8an blev vi super bra vänner igen! Nu har vi varit tsm sedan dess. Vi saknar varandra när det har gått en dag utan att vi har hört av varandra. När vi inte träffas så skriver vi på msn, facebook eller bara smsar med varandra. Vi är verkligen beroende av varandra. Hon är den första jag berättar en nyhet för, den första jag berättar mina problem för och den första jag berättar om min lycka för.

Jag har aldrig haft en sån bra vän som Tilda, och jag är så himla glad över att jag har lärt känna henne.


Vintern 2008/2009


sommaren 2009


vinter 2009/2010


sommaren 2010

snabb update.

hej!

haft en sån där s-dag idag. slöjd, so, svenska, språk. På slöjden började jag sticka en halsduk, mega mysigt ju! Haha, inte för att jag tror att den kommer bli bra, men men.
På so;n kollade vi på någon aktuellt sak från igår. Man blir ju bara lite trött på SD när dom säger att det är DOM som hjälper alla invandrare. herregud.
Sen hade vi svenska som sagt... Vi skrev insändare och jag är typ.. klar.
Sen hade vi språk. jag är snart klar med min artikel men måste kunna en jävla massa tills på tisdag så fram till tisdag blir det en massa plugg.

nu sitter jag här i gamla mjukisbyxor, svart tröja, uppsatt hår och inga örhängen. Nej jag känner mig inte som mig själv, men jag ska ju faktiskt bara ut och springa med tilda som kommer när dom helst.

Ni får ha det så bra sålänge!

*

Det skulle vara så lätt att skriva att mitt liv är perfekt och så lätt att skriva att jag inte har några problem... Hade jag skrivit det hade jag ljugit. Mitt liv är inte perfekt. Just nu känns det som om jag går i en massa motvind och att den vinden som nyss gjorde så jag rörde mig framåt har vänt och blivit starkare än på länge. Jag är så trött på att gå i motvind och trodde för en sekund att jag kanske skulle få medvind för en gångs skull. Jag vill inte känna såhär längre, jag vill kunna vara lycklig till 100%. Jag har seriöst inte en aning om vad jag ska göra just nu, och det gör mig illa till mods eftersom jag brukar vara svaret till hur man blir av med denna jobbiga känslan.
Jag hade velat spola tbx i tiden och göra om vissa saker. Rätta till saker som blivit fel, och verkligen njutit av den underbara tiden jag hade, eftersom den typ är borta. För jag vet, att ingenting kommer att bli som det var. Jag har försökt acceptera det ett tag nu, och ett tag gick det riktigt bra, men just nu vill jag bara slå allt jag kan i väggen och skrika... Vet ni varför jag låter bli att göra det? För jag har bestämt mig för att jag ska få den jävla motviden att vända. För en gångs skull ska den leda mig framåt och inte bakåt. Jag har ingen aning om hur jag ska göra, men det ska gå. Det har jag lovat mig själv, och om det inte funkar så har jag iaf försökt.
Jag tror inte ni förstår hur hemskt det är för mig att somna. Ni ska bara veta hur många tankar som går igenom mitt huvud. Jag önskar att jag hade kunnat se framtiden eller kunnat läsa folks tankar. Det hade gjort mitt liv så mycket lättare.
Jag har ingen aning om hur ni vill att jag ska vara, eller hur jag ska bete mig. Jag vet bara att jag inte kan ändra mig för er skull hur mycket jag än hade velat det, eftersom jag kan inte vara någon annan än mig själv.

HAHAHAHA

vadå skrattanfall?

Hur fan kan man glömma denna underbara blogg? HAHAHAHA! VIKTOR OCH CHARLIE!!!

http://coolingarna.blogg.se/

choklaaaaaaaaaaaaaad!

Det är något av det godaste som finns, så himla jävla GOTT!

lalolilaloli

Den/det senaste:

Du åt? Mat ? :P
Du drack? coca cola!
Du kramade? challe typ ^^



Du tittade på tv med? mamma å pappa :)
Du satt vid datorn med? mig själv? XD
Du skrattade åt? hur cpt ullared är xD
Du brottades med ? någon ;o
vad ska du göra idag? sova, tänka.
vad gjorde du igår? eh.. jag mins inte ;o
Va det kul? hur ska jag veta? ^^
vad vill du ha? dig? :D
Vad har du för lite av? pengar. ._. just nu iaf! farmor har massa pengar till mig som jag får om 3 år :D:D:D
Är du singel?  yes.
Vad vill du göra nu? eh... vet inte. :)
planer till helgen? vet bara vad jag ska göra på fredag typ. Tilda och Paulina! ♥
Har du mer en 2 byxor? yeees
Vill du sova nu? typ ;o
Kryssa i för det som stämmer in på dig:

Ensamvarg:

[ ] Du hatar att skratta.
[ ] Du gillar inga djur.
[ ] Du är oftast själv.
[ ] Du umgås hellre med en bok en dina vänner, om du har några.
[ ] Du har inte smsat på mer än 2år.
Antal: 0


Anorexiabarn:

[ ] Du har haft anorexia/tendenser till anorexia.
[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du äter.
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat.
[x] Du tycker att du är tjock.
[x]Du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det.
[ ] Du börja tappa hår.
[x] Du fryser ofta. 
[ ]Du äter knappt något - på sistone
Antal: 3




Emo-typ:

[ ] du skär dig
[ ] du har svart hår.
[/] du bär ofta svarta kläder. 
[ ] du målar dig mkt svart runt ögonen.
[x] du har dåligt självförtroende.
[ ] du vill dö. 
Antal: 1
,5

Fjortis:
[ ] Du säger ofta dah.
[ ] Du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder.
[ ] Du har mycket smink.
[ ] Du säger ofta fjortispower

[ ] Du bär ofta korta kjolar/linnen.
[ ] Du är 14 snart 
Antal: 0

Nörd:
[ ] Du älskar att läsa.
[ ] Du kan allting om datorer och sånt.
[ ] Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris.
[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet. 
[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker.
Antal: 0

Kärlek, vänner, familj & liv:
Är du tsm me nån? nope
Har du varit tillsammans med någon? ja



Skulle du kunna pussa någon du var ihop med? självklart
Har du fått nya vänner den här månaden? vet inte riktigt.
Vill du ha fler vänner? om dom inte är falska sååå... självklart :D
Har du för många vänner? går inte
Är du ovän med någon? nej typ inte
Är dina föräldrar fortfarande gifta? aldrig varit ^^
Är dina föräldrar skilda? nej :P
Trivs du i din familj? ja :)
Hur många bor du med? 3 ;o
Vill du leva? nej.. DÖÖÖÖÖÖ ;)
Är du lycklig? ja det är jag la. :)
Hatar du ditt liv? det hade kunnat vara bättre, men det duger. :)


Livet är ett spel, och jag håller fortfarande på med att lära mig reglerna.

Hej allihopa!

Har varit ute på promenad med Tilda och Charlie. Allt dom gjorde va att putta varandra i blött gräs. Haha! Tilda tog sönder Challes tröja, och det var något av det roligaste jag någonsin sett! Fick även film på när challe putta Tilda så att hon ramla. Det var iaf roligt tills Challe börja putta mig också och jag flög ut i gräset! HAHAHA! okej, lite kul var det.

Nu sitter mina föräldrar och mobbar mig...
martina: jag måste köpa en halsduk, jag fyyyser...
pappa: jag har en med frölunda du kan få låna! :D:D:D
martina: jag vill inte ha med frölunda. :((
pappa: du kan ju inte hitta snyggare!!!
martina: sluta!!
pappa: köp en på gekås? eller ta en du redan har!!
martina: jag har ingen! ;o
pappa: jo från när du var liten...
mamma: haahaha!
martina: kul pappa... kuuuul.
pappa: men köp en på gekås. Hur farligt kan det vara? Det värsta som kan hända är ju att det står gekås på den. ;)

elakt! ;o

lycklig? haha!

Jag och min storasyster sitter och kollar på stallkompisar och båda två känner hur mycket vi båda vill börja rida igen... ååh! Jag var så lycklig när jag red! Kanske dags att börja igen?... :)


Du är så himla fin.

Nu är det såhär att jag ska skriva ett inlägg om en person som betyder mycket för mig. En person som alltid ställer upp, är ärlig och en av dom snällaste som finns. Hon är en av dom som lyser upp mig dag och får mig längta till skolan. Det är hon jag saknar på helgerna när jag inte kan träffa henne. Hon är den som får mig att le, och det är hon som förklarar vad som är rätt och fel när jag inte har en aning om det rätta svaret. Hon är en av dom som håller mig på rätt väg. hon är en av dom som håller i mig när jag håller på att falla. Hon är en av dom som förstår utan att jag behöver ge en massa förklaringar. Hon är en av dom som jag litar på till 100%, och tro mig... Det finns inte många jag litar på.
Hon gör min dag ljus även om den suger. Hon är en av dom finaste vännerna jag har.
Jag tycker verkligen synd om er som har förlorat henne eller inte lärt känna henne, för hon är så otroligt underbar ska ni veta. Hon är en sån människa som skulle kunna få vem som helst att le när man vill gråta. Hon är en människa som alltid vill hjälpa andra. Hon är en av dom som jag faktiskt älskar. Jag vet att älskar är ett otroligt starkt starkt ord som man inte säger till vem som helst, men jag kan inget starkare ord. Sanningen är att jag skulle vilja ge henne det starkaste och vackraste ordet som finns.
Om jag hade kunnat så skulle jag ge dig all lycka i hela världen, vet du det gumman? Jag skulle offra allt för att få se dig lycklig och inte känna några bekymmer.
Jag vet att du har haft det jobbigt, och jag är verkligen ledsen över det. Ledsen över att du har fått vara med om allt som du har fått vara med om. Jag önskar att jag hade kunnat göra något, men allt jag kan göra är att vara din vän. Och tro mig, att vara din vän är det bästa som någonsin har hänt mig.

Jag älskar dig Paulina.

Pinsamt.

Riktigt pinsamt att Sverige röstade in SD.

Palla SD.

Jag får damp om SD kommer in i riksdagen. -.-





snattade denna vackra bilden av världens finaste julia andersson!

<3


I've had enough of cryin'
Bleedin', sweatin', dyin'
Hear me when I say
Gonna live my life everyday
I'm gonna touch the sky
And I spread these wings and fly
I ain't here to play
I'm gonna live my life everyday

Hår.

Ett tips till er som vill ha lockigt hår och inte orkar fixa det på morgonen, om ni har en sån där tång sak vad det nu heter, locka det kvällen före och sov med det så blir det skiiit nice. ;)


inget smink.


Ge mig sommar igen...









Jag saknar sommaren så jävla mycket. Lätt en av världens bästa sommrar!

mycket text.

Något jag verkligen gillar är när människor är ärliga. Det finns få ärliga människor men som är ärliga är oftast dom som kommer längst i livet. Människor som ljuger är oftast människor som är osäkra och har det jobbigt. Ska jag vara ärlig så tycker jag synd om människor som ljuger. Nu menar jag inte att man ljuger om någon frågar hur man mår och man svarar bra fast man mår kasst, för man vill ju inte alltid bersätta att man mår dåligt av privata själ.

Jag älskar kärlek. Det finaste jag vet är när människor visar att dom tycker om varandra. Jag älskar att få höra av mina vänner att killen/tjejen som dom gillar, gillar dom också. Inget gör mig så lycklig som kärlek, för det är så himla fint. Det är så otroligt sött att få veta av någon att den gillar en, även om den bara skickar ett sms och berättar det, för sms kan beröra otroligt mycket. Det sötaste är att få veta det när man minst anar det.

Jag tycker det är löjligt att dricka alkohol för att bli full. Jag tycker det är löjligt att dricka över huvudtaget. Man mår ju inte bra av det på något sätt. Jag tycker verkligen synd om människor som blivit beroende av det. Min farfar är alkoholist och just nu är han jätte sjuk och dör nog snart. Människor förstår nog inte hur mycket alkohol skadar, men det är sjuukt hur mycket det förstör. För mig förstörde alkoholen min kontakt med min farfar.

Jag verkligen älskar äkta vänner. Jag stör mig på folk som behandlar sina vänner som skit och snackar skit om dom bakom ryggarna på dom. Det är så himla onödigt och omoget. Till Tilda berättar jag precis allting. Jag har absolut inga hemligheter för henne, och hon hade lätt kunnat berätta dom för alla, men det gör hon inte för att hon är en riktig vän. Det finns få såna människor som henne, och jag är jävligt glad över att jag träffade henne. För helt ärligt, hon är den som betyder mest för mig i hela världen. Hon är den jag alltid vänder mig till, hon är den jag alltid ber om råd och hjäl och hon är den som alltid stället upp! Det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar henne.

hehehehe

Idag har varit en sån där riktigt soft dag. Jag och Tilda har typ kollat på 4 avsnitt av idol och halva dansfeber. Det är vad jag kallar liv! Nu ska jag plugga lite matte och sen kanske tyska om jag orkar, annars får det vänta tills imorgon.
Snart ska jag även slänga mig in i duschen och senare får man la glo på den där valsaken. :) Bara för att liksom. ;)

Får fortsätta med matten nu så att jag kommer någonstans.

PUSS

vadå känslig?

Får tårar i ögonen när jag ser denna bilden, haha!
Min syster och hennes sambo.



Jag vill också vara så lycklig på samma sätt som du.

min älskling.

Jag har älskat min älskling i 2 år nu, snart dax för bröllop!


varm choklad.

Nu sitter jag och tilda och dricker varm choklad och myser framför idol. Riktigt mysigt eftersom det blåser som fan ute!
Innan när vi stod och gjorde varm choklad va jag lite dum...

martina: *kollar värmen* den är hudtemperatur... MENAR KROPPSTEMERATUR!
tina: HAHAHA du e ju dum på riktigt!

TILDA ÄGER!

Hon har bråkat med min katt ett bra tag nu. Nu sitter hon och säger och säger att han e en gammal gubbe för att han är grå. :o hahaha å han biter henne as mkt!

jag skrattar typ ihjäl mig. :) ovanligt va?



right now! woooho!

iaowhf8oeaidh


PERSONLIGT

Fullständiga namn: Martina Helldal
Födelsedatum: 95-03-21
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: grön, gul
Längd:
vet inteeeee

Skostolek: 37
Klädstorlek: berors på ;o
Civilstånd: singel!

Humör: FETT GLAD.


MSN: [email protected]
Mobilnummer: 07********


KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu?
nej

Vad heter isåfall din pojk/flickvän? kurt! :D
Längsta förhållande? assååå liksssom typpp 8 månader!!!! OMG OMG OMG .
Har du kysst någon? nej aldrig....
Har du strulat med någon du inte ens gillar? vad menar du med detta? :S:S:S:S:S

Har du haft 3kant? vem har inte?!?!?!?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jaklart :D

Kärlek eller pengar? kärlek............................... (pengar / rikard)

FAMILJ
Vad heter din mamma? Ulrika
Vad heter din pappa?  Tomas
Har du syskon?
JAAAAAAAA
Hur många? 4.... tobias johanna sara emil
Har du en stor släkt? kanske
Känner du alla i din släkt? neej ;o
Vem är du mest lik i din familj? sara xD

VÄNNER
Har du någon bästavän? aa :D
Har du många vänner ? typ :O
Vad tycker folk om dig? hur ska jag veta?...
Vem har du känt längst? din mamma :D
Vem vet mest om dig? tilda :D
Hatar någon dig? nesh :D
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? har dom säääääääääääääääääkert

Är du rädd för att bli utan kompisar? aa fett rädd...

SKOLAN
Har du bra betyg? kanske....

Skolkar du? nej är inte som viktor :P
Vilken klass går du i? 9c

Vad heter din skola? skogstorpsskolan
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? hahaha neeejdå (a)
Vad heter din favoritlärare? typ anki ;o

Försover du dig ofta? nej
Gillar du skolmaten? typ inte
Har du många kompisar i din skola? aa typ 237281
Hur många går i din klass? 30 med mig :P

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? nope
Vad tycker du om att göra? vetinteeeeee
Vilka sporter har du gått på? fotboll, ridning
Lever du för någon sport? nej
Är du vältränad? aa klart :D:D:D:D:D

RESOR
Hur många länder har du varit i? 47289479
Vilka länder har du varit i? alla i hela världen
Har du bott utomlands?  nej..
Kommer du från något annat land? aa martinaland
Har du släkt från något annat land? nej
Flygplan? va?
Buss?
.va?
Tåg? va?
Båt? va?
Taxi?
va?
Helikopter?  va?

DÄR DU BOR
Vart bor du? skogstorp
Hur bor du? eh... cpt
Vilken färg har huset? vitt
Har du bott där hela ditt liv? aa
Trivs du där? yes

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett eget rum?
aa
TV?
aa

Dator? aa
DVD? aa
PS/Xbox? xbox..
Högtalare? någonstans
Pool? nej
Studsmatta? nej
Cross/moppe osv? nej :D
Mer än 1 bil? aa :P
Pingis/biljardbord? mini

TILLSIST
Vad är klockan? 19.40
Vad ska du göra snart? eeeeeeh... vet inte fråga viktor rikard och tilda...
Vilket abonnemang har du? telia
Får du ofta positiva kommentarer om dig? aa av mig själv typ... ;)

Mår du bra?  aa :D
Vilka ska göra det här testet? hela världen!!

BABY BABY BABY OOOOH!


nyvaken!


zara säger alltid att jag e så söt nyvaken så här får ni en bild på det! HAHAHA

onödigt inlägg ;o

Nick Jonas – Introducing Me kommer tänka på gårkvällen varje gång jag hör den nu! haha!

när jag vaknade idag bestämde jag mig för att spela lite band hero, och efter ett tag kom melvin som sov hos oss in och ville vara med! haha.
nu ska jag nog duscha och sen käka frukost, eftersom jag inte orkat göra det... hihi!

hörs senare!

Ni är bäst!

Kom hem från en stund sen, har varit på tjejkväll i glommen. Det var nog längesen jag hade så jävla kul! Skrattade typ ihjäl mig. Vi kollade på camp rock 2, spelade band hero, klädde ut oss, käkade pizza och massa annat rooooligt! en av dom roligaste tjejkvällarna någonsin!!!!!!!!

ni är så jävla bäst tjejer!!! ♥

jappjapp.



bilden på mig = jag va tvungen att ta ett sånt kort som jag alltid tog förr bara för jag va cool då! hihi!

om en timme drar jag till tilda, och när klockan närmar sig sex tar vi moppen till glommen och myser med världens bästa tjejer.

PUSS

ODDILIODI

Idag när jag och Emelie stod i café havet så fick odd (våran lärare) välja musik på min dator, så han och stefan satte på världens sämsta låtar! hahaha jag och emelie dog. hon bara "min mamma lyssnar på denna låten..." HAHAHA ÄGER!

CAFÉ HAVET

Står i café havet med världens coolaste Emelie... Louis bestämmer vilka låtar vi ska lyssna på ... Just nu lyssnar vi på monday morning hahaha! världens goaste människa e han ttyyyypppp . :p


grymt asså!

såååå himla trött!

Guuud! Nu känner jag hur trött jag faktiskt är efter typ 3 timmars sömn! haha! Ska nog lägga mig snart. :)
Imorgon så ska jag stå i café havet, så nu får ni komma och köpa en jääävla massa kaffe... eller något... :) Det bästa är att jag iaf ska stå med Emelie! TILDAS SYSTER BARA SÅ ALLA VET!!!!!! Enligt henne så ska jag göra allt, men eftersom jag är äldst borde ju jag bestämma... (6)

Nu säger jag godnatt för jag orkar inte blogga mer sen tror jag! haha!

godnatt alla fina! :)









passar på att slänga in några vackra bilder jag hitta. några från i vintras och några från i våras.

Jag vill till elida igen när jag hör dessa låtarna. :o


jag är ju heelt borta.

Jag är så borta att jag har börjat lyssna på gamla låtar, och jag måste säga att detta är en av världens finaste låtar. ;o


The City.

Sitter och kollar på the city och har ganska tråkigt. Mamma, syster och 2/3 ungar är i köket. Den sista är ute och leker med Emil. Innan när jag låg i soffan och lovade mig själv att inte somna, så är det la självklart att jag somnar? dumt av mig, men som tur är så kommer en 3åring och en 9månaders gammal unge och väcker mig. hihi! Det är sånt man har familjen till!

IMORGON ÄR DET TJEJKVÄLL OCH JAG ÄR FETT TAGGAD! PIZZA, CAMP ROCK 2 OCH VÄRLDENS BÄSTA TJEJER! BÄTTRE BLIR DET INTE! ♥

sött!

Jag har sovit typ 3 timmar inatt så snart kommer jag somna i soffan vilket inte är bra för då somnar jag inte ikväll! hahaha! nej men min syrra å hennes ungar kommer sen så jag tror jag klarar hålla mig vaken. ;) Är jävligt hungrig också... Kom på att jag skippade frukosten för att få ligga några minuter extra i sängen hahaha! Men som tur e så slutar mamma om en stund och då får jag hoppas på att hon köper med sig mat hem. :))

Här är några bilder från attorp! Det finns mer på facebook.




jahaaa...

Ska slänga in bilder från attorp på facebook nu, bloggar mer senare. :)

Okej attorp, nu kör vi.

Sitter och äter frukost och lyssnar på underbar musik! Det känns som om jag kommer glömma något, men men skit i det... :)



När vi va där i 7an höll jag på att ramla ner från ett berg... Om inte Felix hade varit där och tagit tag i min arg hade jag haft ganska ont då. ;) Tilda, Elmer och Marcus stod bara och skratta också. :/ ELAKA!

Skulle ge dig hela världen om jag bara kunde det.

okej okej ... det regnar ute. Jag bjuder på lite gamla bilder på mig och älsklingen, så får vi se om jag bloggar mer sen.





Jag har alltid älskat dig, och tro mig, det kommer jag fortsätta med tills jag dör.
Du betyder mest i hela världen för mig gumman, du är min absolut bästavän. ♥

sjukt bra


inget illa menat! :D

Säg aldrig att du vill vara mig, se ut som mig, vara lika positiv som jag är, eller ha min personlighet, för du kommer aldrig kunna bli som mig. Du är dig själv och du är bra som du är. Du kanske ser mig som en snäll glad och söt person, men oj oj oj vad du har fel ibland! Vissa dagar kan jag vara riktigt sur, och kan vara riktigt taskig och du ska bara veta hur jag ser ut på morgonen, när det regnar eller när jag har varit ute och "lekt". Du måste acceptera dig själv och sluta försöka vara som mig för du är speciell på ditt egna sätt och jag tror människor skulle sakna den du var om du blev som mig.

Tack för mig. :)


fucking väder.

Blev ingen ny header bild, fixar det någon dag när det är bättre väder.





Såg precis att man såg lite mycket av mina bröst, men jag märkte inte det när jag tog korten...
Men ni dör inte!

Nu ska jag typ byta profilbild på facebook för jag är trött på min. :)

PUSS

Är sjukt uttråkad...

Funderar på att dra ut och försöka fixa en ny bild jag kan ha som header, men vart fan tar man bra bilder?!




snällt syrran, snällt...

Johanna; Du sjunger jätte bra, men du sjunger och pratar för mycket så ingen kille kommer orka med dig, vet du det? ;o

Och hon ska vara min syster. -.- haha! Allt jag gjorde när hon sa det va att sjunga ännu mer och sen orkade jag typ inte mer så jag la mig i soffan och då säger hon...

Johanna; Jag ångrar mig, nu är du för tyst för att en kille ska vilja ha dig!

Nu ska jag ge min syster en alvedon så hejdå!






sött.

sitter i mitt kök med tilda.

puh! nu har jag packat ner sovsäck, kläder och kudde till imorgon. bara godis och frukost kvar eftersom jag och tilda ska dela på hennes madrass. GÖTT VA?! tar nog med något meningslöst spel, typ yatzy också, så att vi inte har för tråkigt.

nu kom min syster och hennes 3 fina ungar!

vi hörs senare! :)

PUSS

godmorgon ♥

Sitter i min säng och är redan klar för jag orkade typ inte sminka mig idag! haha!
Imorgon ska vi till attorp för tredje året i rad, och jag vet fan inte vad jag ska ha med mig. Jag och Tilda ska iaf dela säng, jippie! (a) haha! Nej men då slipper jag frysa. ;o

idag är det något jävla val i skolan och jag och Tilda har bestämt att vi ska rösta på socialdemokraterna för alla blir så sura när man säger att man ska göra det. :D

Efter skolan ska jag fråga om hon vill följa med mig Albin, Johan och Tom till fynda. Hoppas hon säger ja, för jag blir rädd vid bara tanken på att dom ska skjutsa mig. ;s

Nu ska jag fortsätta lyssna på underbar musik. hörs senare!

PUSS.

Ta åt dig


sant tyvärr

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like Northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you



Man kan ju alltid drömma om att det var så. :)

Det är inte meningen att jag ska vara ensam hemma...

Jag åt nästan upp ett löv!! hur fan lyckas man med det?!?!?
Nu ska jag ställa in mina saker i diskmaskinen sen ska jag gå ner i källaren och leta efter en sak. Detta kan inte sluta bra...

Jag äger ju nästan på att plugga...

Tyska gör mit uttråkad så det slutar ungefär såhär när jag pluggar...







HAHAHA PAPPA PÅ SISTA BILDEN, JAG DÖR!
Nu ska jag plugga lite mer.. ååååh... :/

Let's runaway and don't ever look back

Har nog haft världens segaste lektioner idag. matte, so, no, no . Inte speciellt roligt... Men nu är det bara en skoldag till sen åker vi till attorp och på fredag ska vi tjejer i klassen ha det riktigt mysigt! :) Nu sitter jag i mitt kök och har ont i ryggen och jag ser att jag snart måste springa upp och hämta laddare, inte speciellt roligt...

Men medans jag springer upp och hämtar den får ni lyssna på denna underbara låten jag har knarkat i några veckor nu. :)

PUSS


Det bara e så...

Snart drar jag till skolan. Ska typ ha något no test eller något.
Låter la roligt?! ;)

Vi hörs i eftermiddag.
PUSS.

truuuee

Trying to forget
someone you love is like
trying to remember
someone you never met

vilken e bäst???



asså det kan inte vara samma person HAHAHA. han e mycket sötare i första!

Ibland är ni riktigt korkade... :)

Hade inte tänkt att skriva detta, men eftersom folk e så himla korkade så får jag skriva det ändå.

Jag och Marcus gjorde slut förra lördan, men ska jag vara ärlig kändes det redan som om det var slut före det. ingen av oss hade några känslor i slutet, men självklart blev jag ledsen när vi gjorde slut. Det är alltid jobbigt att förlora någon man har älskat, och jag visste att jag inte skulle sakna honom mer allt det vi hann göra på ett halvår. Vi hade riktigt kul om man säger så. :) Men eftersom ingen av oss hade några känslor så kändes det ändå ganska bra att göra slut.
Om han skulle bli tsm med någon annan nu så hade jag blivit riktigt glad för hans skull, och nej jag hade inte varit svartsjuk som vissa av er tror.
I slutet av vårat förhållande så orkade vi knappt smsa varandra, vi orkade inte skriva till varandra på msn och vi orkade inte ens snacka med varandra i skolan. Jag vet att det var lika mycket mitt fel som det var hans och jag är ganska glad över att det tog slut.
Jag skulle inte kunna bli tsm med vem som helst nu, för även om det inte märks så är jag ganska rädd för kärleken, men ger mig alltid in i det för att det känns så underbart den stunden det varar. Just nu e jag extra försiktig med vem jag börjar gilla och vad som händer när vi träffas. Jag vill inte göra några dumma saker som jag eller någon annan sedan kommer ångra...

Det jag ville ha sagt är iaf att jag och Marcus hade inte några känslor för varandra på ett bra tag i slutet även om vi låtsades att vi hade det, och båda två har rätt att få börja gilla nya personer.

Ni kan sluta fråga mig på msn om jag är på G med någon, för jag svarar inte på idiotiska frågor.

PUSS.

Massa bilder jag hittade ^



























































En jävla massa bilder. Kan ju säga att jag bara skrattade lite när jag såg några av bilderna. ;)
Den sista bilden tog en 7a och en 8a på mig förra året, och jag har coffes jacka på mig för det typ regnade, så nu behöver ni inte fråga. ;)

PUSS

tilda fattar.

Jag har två val, och jag har en stark känsla av att jag kommer att välja fel. Min hjärna säger en sak, och mitt hjärta en helt annan, men jag har lärt mig att det slutar bäst om jag litar på mitt hjärta, för min hjärna byter ofta åsikter.

gulligt




fredag + lördag

Hej nu är jag hemma!

Pappa håller på att fixa lite med min dvd och jag ska snart ta ett bad, men först ska jag berätta vad jag har hittat på denna helgen!

I fredags sov Tilda, Rikard och Viktor här. Vi kollade på film och gick slingan i mörkret. Rikard och Tilda skrämde mig och Viktor som fan! Hahaha! Längesen jag blev så rädd av att gå slingan! Sen när vi skulle sova börja viktor snacka massa i sömnen så jag tilda och rikard knäckte oss, och sen skulle jag gå över viktor för att sätta i laddaren i min mobil, å då skrek han "aaaaa" hahahahhaa! fan va jag och tilda skratta, och det roliga va att viktor skratta med i sömnen. Sen skulle jag gå över honom igen för att gå tbx till sängen men då sätter han sig upp och jag fick panik och typ hoppa på tilda hahahaha! han satte sig upp typ 3 gånger, haha så jävla kul! sen vakna han, och han och rikard tyckte jag och tilda va jobbiga så dom gick och la sig i mina föräldrars rum, för dom va inte hemma. då låg jag och tilda där och skratta och det sluta med att hon ramla ner på golvet av skratt, mysigt! :D

I lördags sov jag hos tilda. hennes mamma och per-ola skulle på kräftskiva så vi fick vara ensamma där också. vi lagade mat, och kolla på en as bra film! lite senare drog vi till glommen och kollade på film med martin och eric. martin älskar oss, han la ut bilder på oss på bdb och facebook, sött! sen drog vi därifrån å så träffa vi på challe, så vi snacka med han en stund. sen drog vi till tilda och kolla på film. då somnade tilda med en katt i knät och jag låg och gosade med en annan katt! å då springer sebbe upp och säger "KÖR ALDRIG HEM NÄR DU PRECIS KOLLAT PÅ SKRÄCKFILM!" haha sött! men efter filmen typ halv 2 tänkte jag väcka tilda, men hon vaknade aldrig så jag gick ner och la mig själv så fick hon sova där. det roliga va att hon snacka med mig i sömnen! haha! jag bara "tilda ska gå ner och lägga dig?" så svara hon "nej jag ska sitta här..." haha så himla söt!

nu ska jag bada så vi hörs senare! ;)

bloggeliblogga.

Heeej!
Sitter i Tildas säng och har precis kollat på stardust. den va helt okej faktiskt... lite seg ibland. ;) men tanterna e fett sexiga!
Nu lyssnar vi på en gryyym låt vid namn från och med du. hhihihihihihihi.
jag vet inte vad jag ska skriva.... ni får veta vad vi har gjort under denna helgen när jag kommer hem 8D hahaha!
tilda och viktor e inte normala när dom sover kan jag säga iaf. :)
PUSS.

jag är inte feg. 8D

vågar du inte svara så är du fegis!


*Ditt utseende:
Hårfärg? - brrrooooown . 
Längd? - 1.62 typ, AS LÅNG FÖRFAN! :D
Skostorlek? - 37... stora fötter! :D
Ålder? - 15 ;)



*Kärlek:
Har du kille just nu? - Nope ;)
Gillar du någon? - hohoho, det vill ni allt veta va? ;)
Vem? - DIN MAMMA ♥





Tillåter du din kille röra vid dig? - jadå x)
Har du haft sex? aa ;o
Hur många har du haft sex med? 103. sj? :) hihihihihihihi ;)

*Smak & stil:

Vad har du på dig? - kläääder
Hur ser dina trosor ut? - piiink
Har du någon BH? - ja XDDD
Hur ser den ut just nu? lila :o 
Hur beskriver du en fjortis? - hmm.. jobbig, störande m.m
Hur beskriver du en pluggis? - pluggar 24/7 xDDD men jag tkr inte det är något fel med att vara pluggis. ;o
Har du bytt stil någon gång? - ja xD
Vem är din förebild? - TILDA ;)


*Bad days:
Har du varit full? - nej :o :D
Har du haft sex på fyllan? - nej xD
Har du rökt? - testat . :)
Har du snusat? - never!
Har du gjort något olagligt? - neeejdåååååå... (a)
Har du slagit någon ner till marken? - hahahahaha jag och tilda slår ner varandra hela tiden xD


*Yes/No:
Är du allergisk mot något? - aa :o
Har du en bästis? - tildatildatilda ♥
Är du vegitarian? - nej ;o
Är du olydig? - aa, en riktig busunge... ;)
Har du vart med om ett stort gräl? - gräl är inget för mig. :)


*Antingen elr:
mjölk / saft? - spela roll x)
ibumetin / alvedon? - samma skit....
katt / hund? - kissekatt <3
cykla / gå? - båda :) 
öl / vin? - jag verkligen hatar vin och har varit tvungen att "dricka" det i kyrkan så öl...

chacha :DD

idag har jag sovit med kingen utan k C:

/ rikard (Jesus)

H2O

VARFÖR ÄR DET NYA PERSONER I H2O?!?!?!?! JAG OCH TILDA FÅR DAMP!! :@@@@@

H2O

VARFÖR ÄR DET NYA PERSONER I H2O?!?!?!?! JAG OCH TILDA FÅR DAMP!! :@@@@@

det bara är såååå...

jag e trött och mat mår mig att må illa. bara för jag skrev så kom mamma upp med frukost.

hejdå.


Jag går runt och snackar med mig själv...

Martina: åh! det regnar ute, då får jag la typ ta med platttång för att jag har idrott, underbart. -.-
mamma: (hon kom från ingenstans) du är ju sjuk...
Martina: vadå får jag inte ta med den eller? :@
mamma: jo, men du är fortfarande sjuk...

jahopp

Dålig utdate dom senaste dagarna, jag vet... mitt humör har inte varit det bästa och jag tycker inte att det är lika roligt att blogga längre. Förr älskade jag verkligen att blogga för att senare kunna läsa vad jag tyckte och tänkte då, men nu känns det som om jag bloggar för att ni ska ha något att läsa när ni inte har något bättre för er, och så ska det inte vara!

imorgon kommer 3 otroligt fina vänner hit och sover över här eftersom jag är ensam hemma. jag, tilda, viktor och rikard kommer ha jääävligt roligt ska ni veta!

idag är även första kvällen på ett tag som jag inte behöver plugga, och det känns så himla skönt! tyskan behöver jag inte göra idag, inte ens imorgon, men jag börjar på lördag/söndag. måste även läsa i en no bok, men hur jobbigt är det liksom? har redan läst det 2/3 gånger förut så det är ju ingenting nytt precis.

onsdag - torsdag åker jag och min underbara klass till attorp. det ska bli riktigt jävla kul faktiskt!


bild från attorp förra året. världens sötaste kattungar hittade vi då!!

snaaaart helg.

Skolan idag var ganska seg. Blev klar på bilden, men är verkligen seg på tyskan just nu... lite synd! Engelskan är också lite seg, men så går det när man får sitta i 9as klassrum hela lektionen. hahaha! det var det läskigaste jag varit med om... tur att dom hade idrott då. :P och tuuur att tilda paulina och alice också satt där! vi lyssnade iaf på skit bra musik! ;)

nu sitter jag tilda och emil och är lite smått döda i vårat tv rum. Idag har vi fått en helt ny tv eftersom den andra spökade! :o Typ när man stängde av den så startades den igen och ibland stängde den av sig själv... fett mysigt!

Snart ska vi äta och sen ska vi kolla på LGM - apel eller vad de nu va... Så om ett tag ska vi åka till glommen och hämta världens bästa ponny vid namn JOHN!

nu är det snaart helg, så in i helvetes jävla underbart!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

so och tyska och lite idol på det.

Har varit och kollat på lite fotbollsträning. gröööönt lag är mitt! (bara dom som var där fattar typ..)
nu ska jag snart kolla på idol och träna på so:n och tyskan som tyvärr är till imorgon... ska lägga in lite bilder på datorn också så kommer det snart bilder på facebook. missa inte det ! ;)


jag och den underbart goda klubban jag åt innan!

så sant så sant!

I've had enough of cryin'
Bleedin', sweatin', dyin'
Hear me when I say
Gonna live my life everyday
I'm gonna touch the sky
And I spread these wings and fly
I ain't here to play
I'm gonna live my life everyday

Don't ever look back!


iloveyouiloveyouiloveyouiloveyou.

saker som alla borde veta... men ändå inte.

  • Jag är bäst!
  • Viktor (IZZZZAK MED 4 Z!) har snygg keps, bara så alla vet.
  • Jag måste plugga tyska, so och no...
  • Tilda sitter på Joakim Yngvessons gamla plats i klassrummet hihi!
  • IDOL BÖRJAR IDAG.

jag suuuger.

Sätter mig i sängen för att plugga tyska... Det slutar med att jag sitter och lyssnar på jullåtar och hittar gamla klipp från 7an/8an. Måste erkänna att dom är riktigt underhållande. Speciellt 2 klipp på mig Tilda och Frida f. haha! Det är typ från 7an och jag looovar, vi har damp!

PUSS.


bild från när vi skulle orgentera i 7an! haha! VI ÄGER.

Paow och Hugos låt.



SKIT BRA!!! Paulina sjunger sjukt bra!! :)

busigt

Matte - tråååkigt.
so - Per bara snackar om saker som är orimliga... bra per, bra! Tom snackade om att Sverige borde införa livstid och dödsstraff. smart kille asså...
no - Jag Tilda och Paulina äger på att bygga kolväte föreningar eller vad det heter. :)
engelska - PROOOOOV. jag ägeeeer.

nu är jag hemma hos tilda, och jag hon och hennes bror (2 år) sitter och kollar på hitta nemo... hihi.





Varje bild jag ser på oss två gör ont, men jag försöker vändra ryggen åt smärtan och bara stänga ögonen.

Knäppt


Från att ha suttit och gråtit ihjäl mig sitter jag här och nästan ler. Jag känner mig inte speciellt glad, känner bara att jag äntligen kan börja resa mig från botten och ta ett litet steg framåt.
Jag måste säga att Tilda Petersson och Viktor Isaksson är två av världens finaste vänner. Tack för att ni finns! ♥

Det är meningen att det ska vara du och jag.


Står inte ut.

Jag klarar bara inte av detta...


jag älskar min faster, och det bara är så.



och jag saknar dagmar... R.I.P ♥

ligger i min säng..

tilda: när vill du äta?
jag: bestäm du.
tilda: meh!
jag: jag väntar på att du ska säga!
tilda: gästerna först...

HAHAHAAH nu ska vi äta.


PUSSSSSS

Några coola kort jag och Tilda tog på nyårsafton.










Vad gjorde ni på nyår? Jag och Tilda nördade band hero och sen fick vi för oss att möta Karl i stan för att vi inte ville låta honom gå hem ensam och Tilda tyckte det var jobbigt att gå i klackar så hon gick i bara sockar. :) SMART TJEJ!

Vad ska ni göra på nyår iår? Jag och Tilda har bara börjat planera... 8D

nyvakna!


hade lockigt hår igår om ni undrar.

Ville bara att ni skulle veta att jag lever.

PUSS

1000 tack till Tilda.

Vet ni hur underbar Tilda är? Hon förstod direkt hur jag mådde och sa "jag kommer till dig ikväll" och nu sover hon här. Hon frågar hur jag mår då och då, men pratar inte om det för hon veta att det är jobbigt just nu. Jag kan lova alla som läser min blogg att jag snart är på topp igen.

15-16 september , attorp med världens finaste och underbaraste klass.


31/12-09. Du och jag föralltid!

Tror jag klarar svara på dessa

tonårsfrågor.

-  om förhållanden
Är du singel?  yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? aa
Hur många har du varit kär i? 2 typ.
Är du kär just nu? aa, men det går över. hoppas jag.

- om dig själv
Namn? martina
När fyller du år? 21 mars
Några piercingar? öra näsa navel
Vad har du på dig just nu? kläder
Vilken årstid är bäst? Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sova lääänge och känna "detta kommer bli en underbar dag!"
Vad tycker du mest om hos dig själv? venne
Vad är du bra på? jag vet faktiskt inte :s
Vem älskar du mest på denna jorden? familjen, vännerna
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med någon...

- om dina vänner
Vem vet allt om dig? Tilda!
Vem är den roligaste av dina vänner? TILDA
Vem är snyggast av dina vänner? TILDA
Vem är mest partyprisse? hahaha tilda!

- om din familj
Vem står dig närmast?  mamma och sara tror jag.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? jadå :P
Vem är farligast i din familj? emil :s
Vem ser roligast ut i din familj? venne
Vem är coolast? pappa
vem sover du oftast med? vet inte
Roligaste kvällen med familjen? hm.. vi har gjort en hel del roligt :)

om idag
Vad har du gjort? varit på fynda med pappa och köpt skivor
Vad ska du göra nu? snacka med jesper på skype
Har du gjort något dåligt idag? eh...
Vad har du ätit idag? absolut ingenting...
Har du duschat idag? yes!
Är du trött nu? aa :P
Vad händer idag? tilddaaaaa
Går du i skolan? yes ;)
Har du varit i skolan idag? de e lördag

- ANNAT
Hur mår du just nu? helt okej
Har du piercat dig ? öronen, näsa, naveln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Är du hungrig nu? nej :s
Vad är klockan nu just nu? 15:32
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bdb facebook blogg

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? hahaha jesper
Vem ringde du senast? kan ha varit när jag å tilda ringde och busade med jesper och rikard.. :o
Vem sms:a till dig senast? viktooooooooor
Vem  sms:a du till senast? viktooor :) <3

-FAMILJ

Hur  länge sen var det du träffa din morsa? inte längesen ^^
Hur länge sen var det du träffa din farsa?  samma som där uppe


- ÖVRIGT
Gillar du punk? nej typ inte
Har du sminkat dig idag? liiiite.

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej.. haha! gjorde de nyss
Vilket är ditt favoritband/artist? vet inte faktiskt
Vad gillar du för musik? det mesta :))

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja
Har du fler än 5 tröjor? Ja



- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara?aa
Använder du wax?nej
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal? nej
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant?ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? nej
Använder du brunkräm? Nej
Använder du rouge? nej
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar, men ska nog locka det idag tror jag :)

KÄRLEK
Är du kär just nu? aa :P
Har du kysst någon idag? nej :)
När kysste du någon senast? i skolan någon dag
Är du romantisk? vet inte ^^
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? just nu vill jag inte svara på det.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nejj
Vem sov du senast bredvid? tilda typ
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? hehehe
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? vet inte :)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej haha!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? som sagt, man vet aldrig

Drömkille/tjej
Ögonfärg? bruna/blåa
hårfärg? spela roll
lång eller kort? spela roll
Det viktigaste hos en kille/tjej? personligheten
Det snyggaste hos en kille/tjej? det är olika från person till person :)

...

Som ni typ redan vet är det slut mellan mig och Marcus, så jag bloggar helst inte mer idag.
Det enda positiva jag kan säga just nu är att jag redan börjar må bättre.

PUSS

gårdagen!

Godmorgon.

Ligger i min säng med ont i magen. Låter mysigt va?

gårdagen:
Först kom Paulina och Tilda till mig. Då bestämde sig Fille och Viktor för att dom också ville komma typ, så dom tog Viktors moppe och brummade hem till mig. Då klippte Paulina Tildas hår. Det blev riktigt bra asså! :) Paulina äger!
Sen stack Fille och Viktor och vi tjejer cyklade till stan och köpte pizza. gottigott! Sen drog vi till skolan där vi träffa Fille och Viktor igen haha! Då stack alla hem till Fille. Där glodde vi på film. Vi kollade på paranormal activity. Grymt bra e den! En av mina favorit skräckfilmer! Sen skulle Tilda skjutsa hem Paulina på fyrhjulingen så där satt jag ensam hos Fille men han och Viktor... Haha! Men det var kul! Vi satte på en grym komedi och efter ett tag kom Tilda tbx! Vid halv tolv stack jag och Tilda därifrån och jag satte mig och kolla på film med Emil EmilC och Krille. DEN SÖG, så jag gick upp och satte mig vid datorn, men kände hur ögonlocken bara stängdes så jag bestämde mig för att sova.
Kan säga att jag somnade riktigt fort även om Emilc stod utanför mitt rum och sa "martina... martina... martina..." haha söt pojke detdär!

Äntligen hemma!

Kom hem från skolan för några minuter sedan. sitter nu och väntar på att någon ska komma hem för jag känner mig lite ensam haha!
idag hade jag ...
idrott
debatt
bild
fördjupning
men andra ord, riktigt slappa lektioner! på bilden målade jag min första manga. HAHAHAHA! men de gick riktigt bra faktiskt. ;)

nu kom emil och krille så jag slutar blogga och börjar blänga lite. :)

PUSS

iloveu

All you have to do is call my name
No matter how close or far away
Ask me once and I'll come
I'll come runnin
And when I can't be with you dream me near
Keep me in your heart and I'll appear
All you gotta do is turn around
Close your eyes
Look inside
I'm right here

Du är min bästavän och jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan dig.


MIN NYA MÖSSA

fick göra bilden svartvit för tröjan e röd, och rosa och röd är INTE fint tsm.


Tilda är mörkare!

Hej!

idag efter skolan stack jag och tilda till stan. Nu har jag äntligen fått min rosa mössa och jag är så jävla fucking glad över det! Köpte också lite annat. jag köpte t ex 3 påsar tuggummi och en ståportbh och tilda sportbh och jacka! MYS!

Måste också säga R.I.P till Emils cs mamma som dog i cancer inatt. Hon har så himla snäll och det känns så jävla hemskt...

Glömde bloggen.

Idag har jag glömt att jag har en blogg. SMART martina!

i skolan hade vi typ.. so, musik, matte, idrott, engelska. engelskan va go. idrotten va också ganska soft. musiken gjorde mig förvirrad och so:n och matten var seg. som alltid!

efter skolan kom syrran och hennes 3 ungar. måste säga att jag är så jävla glad över att dom finns. är nog världens gladaste moster, och jag är så jävla stolt över att vara gudmor till en utav dom! skulle fan offrat livet för dom.

jag och tilda har även varit ute och gått och åkt inlines.

men nu blir det sängen, så godnatt! :)




mina, bara mina!

HAR ENGELSKA.

Sitter på engelskan nu. Jag, Paulina och Tilda är grymmmaaa asså! vi jobbar med jobbiga verb. ._. men de går faktiskt bra. 8D

nu ska jag sluta blogga och jobba som en idiot eftersom vi har prov nästan vecka.

PUSS

1 september!

hej höst, hejdå sommar.

puss.

RSS 2.0