kvällstankar?

Livet är fullt utav tester som ska testa ifall du är tillräkligt stark för att klara dig. Du ska skita i livets tester, le och vända ryggen åt det. Visa livet att det är du som bestämmer, och att det är du som väljer hur du ska leva. Ingen, inte ens livet har någonting att bestämma över dig.

Även om det är en vän som förändras och kanske försvinner ifrån dig, så ska du le, och visa att du klarar dig ändå.

Lämnar någon du tycker om dig, så ska du inte sluta kämpa för att ha kvar den i ditt liv, du ska le och ta tillbaka personen.

Vi lever på kärlek, men ändå måste vi säga taskiga saker om varandra. Onödiga ord som är så patetiska att ordet mjölk låter smart. Jag förstår inte meningen med att hela tiden försöka trycka ner varandra med löjliga bråk som inte har någon mening.

Människan är den sortens varelse som alltid ska vara störst, bäst och vackrast men alla kan inte vara det eller hur? Så var nöjd över dig själv och visa alla att det räcker med att tycka om sig själv.

Även om ditt självförtroende inte är något att skryta med så kan du ändå tycka om vissa saker med dig själv. Gillar du tex ditt hår så är du en bra bit påvägen för att visa alla hur en människa ska vara mot sig själv.

Vi ska inte behöva visa varandra vem som är bäst, för vi är precis lika bra. Det spelar ingen roll hur vi ser ut eller hur vi beter oss. Vi är alla lika mycket värda.

Kommentarer

Leave som cute:

Name:
Remember you?

E-post: (Only I can see it)

URL or Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0